Polyurea – ratkaisut vesieristykseen ja pinnoitukseen Espoosta käsin

Espoossa toimiva SonMark Oy asentaa Polycorpin polyureaa koko Etelä-Suomen alueella. Saat kauttamme myös polyurean asentamiseen vaadittavat työvälineet.

Polyurea on edistyksellinen aine, jolla voidaan tehdä huippulaatuista ja kustannustehokasta vesieristystä sekä pinnoitusta. Ota
yhteyttä meihin ja pyydä tarjous asennukselle!

Kaikki yhteystietomme

Polyurean ominaisuuksia

Polyurea sopii parhaiten juuri vesieristykseen ja pinnoitukseen. Se on raaka-aineena erittäin kustannustehokas ja voittaa helposti esimerkiksi laatoittamisen ja saumoittamisen. Lisäksi se on n. 400 kertaa joustokykyisempi kuin kilpailijansa. 


Polyurea asennetaan ruiskuttamalla. Ruiskutusjärjestelmä mahdollistaa todella nopean asennuksen. Yksi henkilö pystyy asentamaan n. 1000 neliömetriä päivässä. Polyurea kuivuu nopeasti, eikä se valu tasaisilla pinnoilla. Asennuksen ja kuivumisen jälkeen sitä voidaan käsitellä useilla eri tavoilla luoden joko mattaa, kiiltävää tai karhennettua pintaa.

Polyurea on siis kilpailijoitaan kustannustehokkaampi ratkaisu, lisäksi se tarjoaa monipuolisempia käyttömahdollisuuksia tehden siitä erittäin hyvän vaihtoehdon.

Tutustu tarvittaviin työkaluihin Gamapurin sivuilla ja tilaa ne kauttamme, mikäli olet kiinnostunut itse asentamisesta.

Sotilaskäyttöön suunniteltu

Polyurea on alun perin suunniteltu ja kehitetty sotilaskäyttöön. Joustavuutensa ansiosta sitä on käytetty pitkään ja hyvällä menestyksellä esimerkiksi pommisuojissa ja ajoneuvoissa. 


Sen käyttömahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, mutta rakennusalalla kyseessä on kuitenkin vielä tuntemattomampi materiaali.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Mikäli olet kiinnostunut erittäin kustannustehokkaasta vesieristeestä ja pinnoitteesta, polyureasta, ota yhteyttä Espoossa toimivaan SonMark Oy:hyn. Saat meiltä ammattitaidolla toteutetun asennuksen ja kilpailukykyisen tarjouksen! Tutustu myös polyuretaanivaahtoomme.